Close

Tratamente

Laserul dentar SIRONA Dentsply  Sirolaser Xtend

Laser Sirona

Laserul dentar face parte din dotarile de varf ale clinicii noastre si este utilizat cu succes in numeroase acte terapeutice efectuate de specialistii nostril dupa cum urmeaza:

-manopere chirurgicale

-in cadrul implantologiei are o utilizare larga: decapusonari, tratamentul periimplantitei, incizii etc.

-tratamente de canal in cadrul endodontiei

-in cazul aftelor reduce semnificativ durerea asociata si grabeste vindecarea

-in cadrul operatiilor cu lambou din domeniul parodontologiei

-albirile dentare cu laser au un success garantat intr-un timp mult mai scurt decat albirile obisnuite.

Chirurgie – implantologie

chirurgie implantologieClinica stomatologica PUNTO DENTAL este specializata in chirurgie si implantologie dentara, lucru confirmat de experienta medicilor nostri, dar si de vastul portofoliu de pacienti care au urmat tratamentele noastre. Aplicarea de implanturi dentare de ultima generatie, folosind tehnici si aparatura ultra moderne, ofera pacientilor posibilitatea reabilitarilor orale complexe si restaurarea functiilor aparatului dento maxilar. Implantul dentar este o piesa asemanatoare unui surub, confectionata integral din titan, material biocompatibil , care se insera printr-o interventie chirurgicala in os, unde se va si osteointegra, asteptandu-se o perioada de 3 pana la 6 luni. In cadrul clinicii PUNTO DENTAL, folosim implanturi dentare premium Sweden&Martina (Italia) si MIS (Israel), firme cu experienta indelungata ,studii aprofundate si tehnologii inovatoare in domeniul acesta.  Pentru a opta pentru aceasta solutie terapeutica, dumneavoastra veti beneficia de o consultatie la unul din specialistii nostrii In acest domeniu, pe baza careia vi se va efectua un plan de tratament in concordanta cu situatia dumneavostra la acel moment.

 

Radiologie dentara

FullSizeRenderClinica noastra de radiologie va pune la dispozitie aparatura de ultima generatie ERGON-X HF, conform cu ultimele norme europene privind nivelul radioactivitatii. Aparatura este digitala, oferind standarde inalte certificate ISO 9001, cu cel mai scazut grad de radiatii existent. Se pot efectua toate tipurile de radiografii necesare unei diagnosticari corecte in cadrul unui consult de specialitate, si anume: radiografii retroalveolare, status complet retroalveolar, radiografii cu film muscat sau radiografii de tip Bite-wing.

 

 

Igienizare – profilaxie

igienizare profilaxieIn clinica noastra, pacientii sunt tratati cu maxima seriozitate, de aceea orice sedinta de consult incepe cu o etapa de igienizare completa compusa din detartraj supra si subgingival, periaj profesonal, air-flow si fluorizare. In anumite cazuri, se recurge si la sigilarea santurilor si fosetelor. Ulterior, din 6 in 6 luni, se fac controalele periodice unde se masurile de profilaxie pentru prevenirea eventualelor probleme dentare ce pot aparea. Echipa noastra se va ocupa de contactarea dumneavostra in privinta sedintelor de control periodice, prin programul nostru gratuit de Recall.

 

Zirconiu integral CAD/CAM 

zirconiu cad camMedicii specialisti in protetica si estetica dentara din cadrul echipei PUNTO DENTAL lucreaza in colaborare cu cele mai performante laboratoare din tara, si nu numai. Tehnologiile moderne precum sisteme speciale pe implanturi dentare sau lucrari ceramice pe structura de zirconium realizate prin tehnologia computerizata CAD/CAM (Computer aided design/ Computer aided manufacturing), reprezinta specializarea acestor laboratoare. Incrustatiile (inlay , onlay , overlay) , fatetele dentare cat si coroanele realizate integral din ceramica  E-max (Ivoclar, Elvetia), cu o estetica deosebita, pot fi deasemenea realizate.  Colaborarea cu specialistii nostri va conduce la un rezultat excelent atat din punct de vedere estetic cat si functional.

 

Consult multidisciplinar

consult multidisciplinarConsultatia in cadrul clinici PUNTO DENTAL presupune o examinare amanuntita si efectuarea unui plan de tratament in concordanta atat cu situatia data cat si cu cerintele dumneavostra. In cazul unor tratamente complexe, se va recurge la un consult multidisciplinar, astfel incat solutiile terapeutice vor fi alese si realizate de medici specializati in domeniul respective, cum ar fii : chirurgie-implantologie, parodontologie, endodontie, estetica dentara, pedodontie.

 

 

Sterilizare

sterilizareMasurile de asepsie si antisepsie sunt foarte importante pentru noi si le acordam o mare atentie. De aceea utilizam cele mai noi metode de sterilizare, conform normelor europene, echipamentele fiind de ultima generatie si reducand la 0 riscul contaminarii.  Sterilizarea se face cu ajutorul autoclavului , fiecare instrument fiind ambalat si sigilat individual.

 

 

 

Albirea dentara

albire dentara corectaAlbirea dentara este foarte la moda astazi, mai ales datorita evolutiei produselor de albire , care pe langa faptul ca sunt non invazive, dau niste rezultate de exceptie. Clinica noastra va ofera unul din cele mai bune sisteme de albire de pe piata, marca BEYONDTM, folosit si recomandat de vedetele de la Hollywood. Tehnologia BEYONDTM pentru albirea dintilor utilizeaza o lumina albastra rece. Filtrarea prin fibre optice elimina razele ultraviolete (UV) si infrarosii (IR), realizand astfel cel mai sigur sistem de albire de pe piata internationala.